Co vám mohu nabídnout

30.03.2010 00:00

Od dubna chci zahájit kurzy automatické kresby a relaxační kurzy pro děti i dospělé. Kurzy mohou probíhat buď tak, že pracují dospělí společně s dětmi, a pak samozřejmě kurzy zaměřené přímo na děti či dospělé.Optimální počet účastníků v jenom kurzu je 4 - 6, kurzy budou dvouměsíční = 10x 60 minut. Cena závisí na počtu účastníků v kurzu, při šesti zájemcích je to 1000,- Kč. Scházet se budeme v úterý, dobu stanovím až po dohodě s účastníky.  

Náplň kurzů:

Automatická kresba: Postupné uvolňování bloků bránících plnému prožitku kresby a uvolnění se, harmonizace pravé a levé hemisféry, kresba relaxačních, uvolňovacích, léčivých, programových obrázků, zobrazení čaker...

Relaxační kresba: Tyto hodiny budou zaměřené zejména na uvolnění a znovunabytí energie. Zkusíme si společně dobít energii a radost prostřednictvím hudby, kresby a  krátkých meditací. Relaxační kresba bude probíhat každý týden, zájemci mohou přijít jednou nebo vícekrát - podmínkou je se předem informovat, zda je ještě místo. Maximální počet účastníků je šest, cena 100,- Kč za cca 60 minut (někdy se může hodina protáhnout :) )

Co s sebou: Stačí pastelky, nějaké měkké, výborná jsou například Progressa, zajímavá je práce s akvarelovými pastelkami. Vše ostatní bude k dispozici na místě.